Interesse in een geluidsdempende omkasting voor uw zwembad warmtepomp?

Laat uw gegevens achter en ontvang nu tijdelijk een gratis geluidsconsult (t.w.v. €195)

6 + 14 =

Ervaar de rust

Bij Reducd ontwikkelen we eenvoudig te installeren geluidsreducerende omkastingen voor (zwembad) warmtepompen en airco’s. 

We bieden deze suskast uit voorraad aan in 4 verschillende standaardmaten (waaronder een wandmodel). Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het leveren van een maatwerk oplossing voor uw situatie.

STILLE WARMTEPOMP

Eindelijk echt genieten van uw zwembad

Met 14 decibel geluidsreductie neemt de Reducd omkasting de geluidsoverlast van uw zwembadwarmtepomp weg. In de praktijk betekent een vermindering van 14 dB(A) namelijk dat het waargenomen geluid van de warmtepomp met 75% wordt gereduceerd.

Door gebruik te maken van de beste materialen en een ingenieus ontwerp kan de Reducd geluidsdempende omkasting zowel de hoge als de lage tonen van een airco reduceren.

Met de Reducd omkasting voor uw zwembad warmtepomp geniet u heerlijk in rust van u verward zwembad. 

Lees hier meer over de gerealiseerde geluidsdemping.

STIJLVOLLE WARMTEPOMP

Een zwembad warmtepomp in lijn met uw woning

Uw zwembad warmtepomp hoeft niet langer afbreuk te doen aan het ontwerp van uw zwembad, tuin of woning. De Reducd suskast past u namelijk zelf aan aan uw situatie.

Als eerste is onze geluidsisolerende omkasting leverbaar in 3 verschillende standaard maten zodat deze aansluit op uw zwembad warmtepomp. Daarnaast biedt Reducd ook een oplossing voor zwembad warmtepompen die aan of tegen de muur zijn geplaatst, namelijk het wandmodel.
Heeft u een afwijkende maat of situatie? Dan kan Reducd ook een maatwerk omkasting leveren voor uw zwembad warmtepomp.

Naast ons slanke design, is de Reducd geluidsreducerende omkasting ook leverbaar in elke RAL-kleur zodat deze op stijlvolle wijze wordt onttrokken aan het zicht.

Lees hier meer over de design filosofie van Reducd.

BUILD TO LAST

Reduced, Reused, Recycled 

Het zit al in onze naam (Reducd) en zeker in ons bloed! We maken gebruik van de duurzame, lokaal geproduceerde materialen, en waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecylced materiaal. .

Daarnaast maken we met ons motto “Build to last” producten met een lange levensduur. En doordat productie van veel gronstoffen en assamblage van het eindproduct in Nederland en België gebeuren worden er heel wat kilometers uitgespaard.

Lees hier meer over onze duurzame drijfveren

Wat klanten en installateurs zeggen over onze geluidsdempende warmtepomp omkastingen

Nadat ons nieuwbouwhuis net klaar was konden we niet wachten er te gaan wonen. Helaas werd die pret snel verstoord door de overlast van onze warmtepomp.
Ook de buren hadden er last van, dus we wilden het snel oplossen.
Reducd kon ons heel snel helpen aan een suskast. De buren en wij ervaren geen overlast meer, en hij sluit mooi aan bij de kleur van onze kozijnen.
Fam. Poitiers

Nadat we vorige zomer een zwembad hadden aangelegd waren we erg geschrokken van de geluidsoverlast van onze warmtepomp.
Dat gaf echt een nare nasmaak van ons zwembad. Juist in de maanden dat we graag naar buiten gaan, op ons terras willen zitten & met de ramen open willen slapen hadden we zo’n last van het gebroem van onze zwembad pomp. 
Op advies van onze installateur hebben we Reducd benaderd voor een suskast. We zijn er heel blij mee. Nu kunnen we echt genieten van ons zwembad.
Fam. Versteeg

Erg tevreden. Eindelijk kijken we niet meer tegen zo’n lelijke warmtepomp aan en zijn we af van de geluidsoverlast!

En ook fijn dat Reducd de geluidsdempende omkasting zelf zo snel kon plaatsen. Hierdoor hoefden we niet te wachten op de installeteur van onze warmtepomp.
Reducd had de warmtepomp omkasting de week nadat wij onze bestelling hadden geplaatst geïnstalleerd. Dank mannen, wij zijn van de geluidsoverlast van onze warmtepomp af!
Meneer en mevrouw Vijfhuizen

Heeft u een vraag over ons product of uw specifieke situatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen een dag contact met u op om u verder te helpen.

Liever zelf bellen? Dat kan natuurlijk ook. 

Je kunt ons van ma – za bereiken van 8:00-20:00u op +316-23041849

9 + 3 =

× Hoe kan ik je helpen?