Interesse in een geluidsdempende warmtepomp omkasting?

Laat uw gegevens achter en ontvang nu tijdelijk een gratis geluidsconsult (t.w.v. €195)

9 + 4 =

Ervaar de rust

Bij Reducd ontwikkelen we eenvoudig te installeren geluidsreducerende omkastingen voor airco's en (hybride) warmtepompen.

We bieden deze suskast uit voorraad aan in 5 verschillende standaardmaten (waaronder een wandmodel). Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het leveren van een maatwerk oplossing voor uw situatie.

Wat klanten en installateurs zeggen over onze geluidsdempende omkastingen

Nadat ons nieuwbouwhuis net klaar was konden we niet wachten er te gaan wonen. Helaas werd die pret snel verstoord door de geluidsoverlast van onze warmtepomp.
Ook de buren hadden last van onze warmtepomp, dus we wilden het snel oplossen.
Reducd kon heel snel een suskast voor onze warmtepomp leveren. De buren en wij ervaren geen overlast meer, en hij sluit mooi aan bij de kleur van ons schilderwerk.

Fam. Poitiers

 Wij zijn zo blij met de warmtepomp omkasting van Reducd. We hebben vorig jaar een warmtepomp geplaatst ter verduurzaming van ons huis (en voor de energierekening).
Helaas hebben we bij het plaatsen niet goed genoeg rekening gehouden met het geluid van de warmtepomp. We hebben onze warmtepomp namelijk zo ongeveer onder ons slaapkamerraam geplaatst wat zorgt voor veel geluidsoverlast in de nacht. Hierdoor was o.a. met het raam open slapen echt niet meer mogelijk. Met de geluidsisolerende warmtepomp omkasting van Redcud was het probleem gelukkig meteen opgelost.

Marjan & Jacques

Erg tevreden. Eindelijk kijken we niet meer tegen zo’n lelijke warmtepomp aan en zijn we af van de geluidsoverlast!

En ook fijn dat Reducd de geluidsdempende omkasting zelf zo snel kon plaatsen. Hierdoor hoefden we niet te wachten op de installeteur van onze warmtepomp. 
Reducd had de warmtepomp omkasting de week nadat wij onze bestelling hadden geplaatst geïnstalleerd. Dank mannen, wij zijn van de geluidsoverlast van onze warmtepomp af! 

Meneer en mevrouw Vijfhuizen

Heeft u een vraag over onze geluidsisolerende airco omkasting voor uw specifieke situatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen een dag contact met u op om u verder te helpen.

Liever zelf bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Je kunt ons van ma – za bereiken van 8:00-20:00u op +316-23041849

2 + 6 =

× Hoe kan ik je helpen?