Interesse in een geluidsdempende omkasting voor uw airco?

Laat uw gegevens achter en ontvang nu tijdelijk een gratis geluidsconsult (t.w.v. €195)

3 + 7 =

Ervaar de rust

Bij Reducd ontwikkelen we eenvoudig te installeren geluidsreducerende omkastingen voor airco's en (hybride) warmtepompen.

We bieden deze suskast uit voorraad aan in 5 verschillende standaardmaten (waaronder een wandmodel). Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het leveren van een maatwerk oplossing voor uw situatie.

STILLE AIRCO

Met een stille airco unit keert de rust weer terug

Met 14 decibel geluidsreductie ervaart u aanzienlijk minder geluidsoverlast van uw airco.  In de praktijk betekent een vermindering van 14 dB(A) dat het waargenomen geluid van de warmtepomp met 75% wordt gereduceerd.

Door gebruik te maken van de beste materialen en een ingenieus ontwerp kan de Reducd geluidsdempende omkasting zowel de hoge als de lage tonen van een airco reduceren.

Lees hier meer over de gerealiseerde geluidsdemping.

STIJLVOLLE AIRCO

Een airco in lijn met uw woning

Uw airco hoeft niet langer afbreuk te doen aan het ontwerp van uw tuin, gevel of woning. De Reducd suskast past u namelijk zelf aan aan uw situatie.

Als eerste is onze geluidsisolerende omkasting leverbaar in 3 verschillende standaard maten zodat deze aansluit op uw airco. Daarnaast biedt Reducd ook een oplossing voor airco units die aan of tegen de muur zijn geplaatst, het wandmodel.
Heeft u een afwijkende maat of situatie? Dan kan Reducd ook een maatwerk omkasting leveren voor uw airco.

Naast ons slanke design, is de Reducd geluidsreducerende omkasting ook leverbaar in elke RAL-kleur zodat deze op stijlvolle wijze wordt onttrokken aan het zicht.

Lees hier meer over de design filosofie van Reducd.

BUILD TO LAST

Reduced, Reused, Recycled 

Het zit al in onze naam (Reducd) en zeker in ons bloed! We maken gebruik van de duurzame, lokaal geproduceerde materialen, en waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecylced materiaal. .

Daarnaast maken we met ons motto “Build to last” producten met een lange levensduur. En doordat productie van veel gronstoffen en assamblage van het eindproduct in Nederland en België gebeuren worden er heel wat kilometers uitgespaard.

Lees hier meer over onze duurzame drijfveren

Wat klanten en installateurs zeggen over onze geluidsdempende airco omkastingen

Onze buren hadden last van het geluid van onze airco. Om die reden hebben we Reducd gevraagd om een suskast te plaatsen rondom onze airco. De airco staat tegen onze zijmuur in een smalle doorgang, daarom was de omkasting tegen de muur de beste oplossing. We hoefden hiervoor onze airco niet te verplaatsen en we houden nog een goede doorgang naar de achterdeur. 

Fam. Schepers

Helaas hebben we met het plaatsen van onze airco niet goed genoeg nagedacht over het geluid. We hadden de overlast compleet onderschat en een omkasting was voor ons dus ook de enige oplossing. 
We zijn heel blij met de geluidsdempende omkasting van Reducd. Nu zijn we niet alleen af van het geluid maar ook van die lelijke airco. 

Yvon & Rene

Erg tevreden. Eindelijk kijken we niet meer tegen zo’n lelijke warmtepomp aan en zijn we af van de geluidsoverlast!

En ook fijn dat Reducd de geluidsdempende omkasting zelf zo snel kon plaatsen. Hierdoor hoefden we niet te wachten op de installeteur van onze warmtepomp.
Reducd had de warmtepomp omkasting de week nadat wij onze bestelling hadden geplaatst geïnstalleerd. Dank mannen, wij zijn van de geluidsoverlast van onze warmtepomp af!

Meneer en mevrouw Vijfhuizen

Heeft u een vraag over onze geluidsisolerende airco omkasting voor uw specifieke situatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen een dag contact met u op om u verder te helpen.

Liever zelf bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Je kunt ons van ma – za bereiken van 8:00-20:00u op +316-23041849

7 + 9 =

× Hoe kan ik je helpen?