Stijlvol & Maatwerk

Een suskast die wegvalt in uw omgeving

Bij Reducd streven we naar het ontwikkelen van geluidsreducerende omkastingen die qua design aansluiten op uw woonomgeving. Dit doen we door esthetiek mee te nemen als belangrijke component in het designproces. Om die reden bieden wij de Reducd warmtepomp omkasting aan in verschillende maatvoeringen (incl. mogelijkheid tot maatwerk) en kleuren.

Maatwerk & afwerking in elke gewenste RAL-kleur mogelijk

donkergroene warmtepomp omkasting
zwarte warmtepomp omkasting
anteciete warmtepomp omkasting
witte warmtepomp omkasting
Antreciete suskast voor warmtepomp
Eenvoudig te installeren warmtepomp omkasting

Maatvoering van de Reducd omkasting

Een van de belangrijkste eigenschappen voor het ontwikkelen van een stijlvolle omkasting is de maatvoering. Bij Reducd streven we ernaar om de omkasting zo klein mogelijk aan te bieden zodat deze het beste wegvalt in de omgeving. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de Reducd omkasting nooit geheel aansluitend zal zijn aan uw warmtepomp. Om de efficientie van uw warmtepomp te waarborgen is het namelijk nodig om ruimte vrij te houden tussen de warmtepomp en de demper uit de omkasting. Door onze verschillende maatvoeringen wordt deze ruimte echter beperkt tot wat noodzakelijk is voor uw warmtepomp.

Een Reducd warmtepomp omkasting wordt in de volgende 3 maten geleverd, HxBxD in mm:

  • STANDAARD
    Binnenvoering: 990x1060x650
  • LARGE
    Binnenvoering: 1350x1250x650
  • DELUXE
    Maatwerk oplossing

Afwerking in een RAL-kleur naar keuze

De stalen omkasting (Magnelis) wordt standaard geleverd in de kleur “gegalvaniseerd staal” (zie bovenstaande foto).

Magnelis heeft een zeer hoge corrossiebestendigheid. Daarom is het voor de levensduur van de omkasting absoluut niet nodig om deze te poedercoaten.

Sommige van onze klanten willen toch graag hun suskast poedercoaten zodat de omkasting nog beter aansluit bij de woning. Natuurlijk is dit mogelijk.

Indien gewenst kunt u bij Reducd kunt u zelf een RAL-kleur naar keuze kiezen waarin de geluidsdempende omkasting wordt gepoedercoat. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht (de meerprijs is afhankelijk van de afmeting van de warmtepomp omkasting).

Ook bij het poedercoaten leveren wij de hoogste kwaliteit. Standaard kiezen wij voor 3-laags epoxy poeder coating om een maximale levensduur te garanderen.

Antreciete omkasting

Maatwerk nodig? 

× Hoe kan ik je helpen?